banner2
Öne Çıkanlar toz Sugeldi Douglas Tanquee Trendyol 1. Lig Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy

Köpeğini yatağa aldı dayağı yedi!

Konyada 38 yaşındaki G.S., sevgilisi M.K. ile uyurken yanına aldığı köpeği yatağa idrarını yapınca, sevgilisi hayvanı tekmeledi. G.S. de buna tepki gösterince, sevgilisinden dayak yedi. Ambulansla hastaneye kaldırılan G.S., köpeği olmadan araca binmek istemedi. Bunun üzerine ambulansla hastaneye getirilen köpek, G.S. tedavi olurken acil serviste her odayı gezdi, en sonunda köpek dışarı çıkartıldı.

Olay, saat 03.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Büyükihsaniye Mahallesinde meydana geldi. G.S., sevgilisi M.K. ile aynı yatakta uyumaya başladı. Bu sırada Sezar adını verdiği köpeği evin salonunda havlayınca, G.S., köpeğini yatağına aldı.

Ancak köpeğin idrarını yatağa yapması üzerine ise M.K., hayvanı tekmeledi. G.S. de gözyaşları içinde tepki gösterdi. Bu tepkinin ardından G.S. sevgilisinden dayak yedi. M.K., ardından evden çıktı. G.S. de polise haber verdi. Vücudunun çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralanan G.S., sağlık görevlileri tarafından ambulansa alınmak istendiğinde, köpeği olmadan hastaneye gitmeyeceğini söyledi. Israrı üzerine sağlık görevlileri köpeği de ambulansa aldı.

Konya Numune Hastanesine getirilen G.S., tedavisi için acil servise alındı. G.S. bu kez de köpeği yanında olmadan tedavi olmayacağını söyleyip, dışarı çıktı. Köpeğine sarılan G.S., sağlık görevlileri tarafından ikna edildikten sonra tedavi altına alındı. Bu sırada köpek de acil servisteki tüm odaları gezdi.

Acil serviste bekleyen hasta yakınlarının ilgi odağı olan köpek, daha sonra görevliler tarafından dışıra çıkartıldı. Sezar içeri girmek istedi ama güvenlik görevlileri içeri almadı. Tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu olan G.S. köpeğini kucağını alıp, bir taksiyle evine döndü. G.S.nin sevgilisinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.