banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Emir Preldzic 4 Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray

Kopan elektrik telleri tehlike saçıyor

Batman merkez Yeni Mahalle 1004 Sokak da iki gündür kopan elektrik telleri onarılmayı bekliyor. Kopan teller yüzünden sokak sakinleri elektriksiz kaldıklarını ve mağduriyet yaşadıklarını söylediler.

Sokak sakinlerinden Enes Tufan, “İki gündür kopan teller tehlike saçıyor. Yağışlarla beraber her yer ıslak ve okul önü olduğundan geliş gidişler çoktur.  Birilerine bir şey olduğu zaman mı tadilat edilecek.  Yetkililerden ricamız bir an önce bu arızayı gidersinler.  Yaklaşık 50 metre kablo yerlerde ve tehlike saçıyor.” dedi.

Bir başka sokak sakini İbrahim Çalp ise şunları söyledi: “DEDAŞ’a iki gündür haber vermişiz gelip yapacaklarını söylüyorlar ama kimse gelip yapmıyor. İki gündür millet elektriksiz bir şekilde perişan durumdadır. Yetkililerden bir an önce arızayı gidermelerini istiyoruz.”

Öte yandan sokak aralarında bulunan elektrik direklerindeki tellerin evlerin çok yakınından geçtiği dikkatlerden kaçmadı.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.