banner2
Öne Çıkanlar toz Urfa Sugeldi Candeias Douglas Tanquee

Konya’dan Suriyeli mültecilere iki TIR un yardımı



Şanlıurfa’da yaptığı yardım faaliyetleriyle tanınan Yardım Eli Derneğine (YAR DER) Konya’dan bir hayırsever tarafından muhtaçlara dağıtılmak üzere 2 TIR dolusu un yardımı gönderdi. İki bin 80 torba olduğu belirtilen unun, YAR DER tarafından tespit edilen yardıma muhtaç Suriyeli sığınmacılar ile fakir yerli ailelere dağıtılacağı ifade edildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan YAR DER Başkanı Mustafa Bozkurt, “Umut Kervanı Yardım Platformunun referansıyla bir hayırsever tarafından 2 TIR un yardımı bize ulaştırıldı. Bunları gönüllü üyelerimizle birlikte Suriyeli mültecilere dağıtmak için seferber olduk. Elimizde ihtiyaç sahibi Suriyelilerin listesi mevcuttur. Biz de bu doğrultuda bu hayırseverin gönderdiği yardımı ulaştıracağız” dedi.

Şanlıurfa’da çok sayıda ihtiyaç sahibi sığınmacının bulunduğunu ifade eden Bozkurt, “Buradan hayırsever kardeşlerime sesleniyorum. Bu kışın ortasında bir çık insan aç ve susuz yaşamaktadır. Birçoğu da barınacak yeri olmadığından dışarıda yatıp kalkıyor. Yapılacak olan yardımlarda sizin de bir katkınız bulunsun. Bu kardeşimiz un yardımında bulundu siz de elbise, gıda ve maddi yardımda bulunabilirsiniz. Bu çorbada sizin de bir tuzunuz bulunsun” ifadelerinde bulundu. (Sedat Kuşulay-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.