banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Konya Umut Kervanı yıllık faaliyet raporunu açıkladı

2015 yılı faaliyet raporunu kamuoyu ile paylaşan Konya Umut Kervanı Başkanı Ferit Akkuş, derneklerinin,  kurulduğu günden bu yana fakirin umudu, hayırseverlerin bağış kapısı ve yardım gönüllülerinin huzur kaynağı olduğunu belirtti.

Akkuş, “Konya Umut Kervanı olarak ‘Komşusu aç iken kendisi tok yatan bizden değildir.’ Hadis-i Şerifi düstur alarak 2013 yılından bu yana Konya ilimizde bulunan birçok fakiri, muhtacı ve yetimi sevindirdik. Geride bıraktığımız 2015 yılında hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile daha fazla aileye ulaştık.” dedi.

2015 yılı içerisinde yapılan faaliyetleri sıralayan Akkuş, “643 aileye gıda yardımı, 348 aileye kırmızı et yardımı, 77 aileye giyim yardımı, 95 aileye nakdi para yardımı ile 7 aileye ev eşyası yardımında bulunduk. Toplamda bin 157 aileye 75 bin TL’lik yardımda bulunduk.” ifadelerini kullandı.

Akkuş, “Rabbim tüm hayırsever vatandaşlarımızdan razı olsun. Özellikle yıl boyunca bize destekleriyle fakirlerin yüzünü güldüren esnaf kardeşlerimizden ve yardımları ulaştırmada bize destek veren üye ve gönüllülerimizden rabbim razı olsun. 2016 yılında yardımlarımızı daha iyi bir şekilde yapacağız, bu konuda da esnaf kardeşlerimizden destek bekliyoruz.” Şeklinde konuştu. (Mehmet Ali Ekinci, İsmail Yılmaz- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.