banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Konya Umut Kervanı 'Eylül Ayı Faaliyet Raporunu' açıkladı

Yaptığı yardım faaliyetleriyle Konya'da muhtaçların umudu haline gelen Umut Kervanı Yardım Platformuna bağlı Konya Umut Kervanı Gıda Bankası Eylül ayı faaliyet raporunu açıkladı.

Umut Kervanı Gıda Bankası olarak her ay düzenli bir şekilde yardım faaliyetlerini devam ettirdiklerini belirten Başkan Ferit Akkuş,  Eylül ayında da Kurban Bayramı dolasıyla yapılan gıda yardımının yanı sıra kurban eti dağıtarak da fakir ve muhtaç ailelerin ihtiyaçlarını gidermeye çalıştıklarını söyledi.

Eylül ayında 39 aileye 2 bin 710 lira değerinde gıda, 120 aileye 6 bin 560 lira değerinde et ve 15 aileye de 800 lira değerinde giyim yardımında bulunduklarını belirten Akkuş, toplamda 174 aileye 10 bin 70 lira değerinde yardımda bulunduklarını söyledi.

Toplumda fakir ve muhtaç ailelerin çok daha fazla olduğunu ve imkânlarının el vermesi halinde daha çok muhtaç aileye yardımda bulunabileceklerini belirten Akkuş, hayırseverlere seslenerek yaptıkları bu hayır hizmetinde kendilerine destek olunması çağrısında bulundu.

Akkuş, “Öncelikle Yardımlarda bulunan hayırseverlerden Allah razı olsun. Bizler hayırseverler ile muhtaç durumda olan kardeşlerimiz arasında köprü görevini görmek için hizmetlerimizi yürütüyoruz. ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ hadisi şerifi gereği bizler hayırsever vatandaşlarımızın, yoksul durumda olan ailelerimize yardımda bulunmalarını istiyoruz. İnşallah bu kardeşlerimizin daha duyarlı davranmaları vesilesi ile daha fazla aileye yardım ulaştırabileceğiz.” şeklinde konuştu. (İsmail Yılmaz - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.