banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Kollarını kaybeden 5 çocuk babası protez kollarına kavuştu

Kızıltepe'nin (Qoser) Sürekli (Diémé) Mahallesinde (köyünde) ikamet eden 33 yaşındaki 5 çocuk babası Yılmaz Şimşek, protez kollarına kavuştu.

İlke Haber Ajansının (İLKHA) yaptığı haberin ardından, yetkililer ve hayırseverlerin yardımlarla Şimşek’e İstanbul’da, özel bir protez merkezinde yaklaşık 33 bin TL değerinde protez kollar takıldı. Şimşek protez kollar sayesinde artık tüm ihtiyaçlarını kendisi karşılayabiliyor.

Şimşek sevincini şöyle dile getirdi: “İlk haberi yaptığınızda bir kol istiyordum, şimdi ise protez de olsa iki kola kavuştum. Rabbime şükür. Demekki bu kaderimde vardı. Eskiden hiçbir ihtiyacımı karşılayamıyordum. Ama şimdi ihtiyaçlarımın hemen hemen hepsini kendim karşılıyorum. Başta bu hayır işinde emeği olan İlke Haber Ajansına (İLKHA), eski ilçe kaymakamımıza ve yardımlarını esirgemeyen tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum. Beni bu sıkıntıdan kurtardılar. Emeği geçen herkese dua ediyorum.”

Yılmaz Şimşek’in eşi Mesude Hanım da teşekkürlerini sunduktan sonra, “Ne evimiz, ne tarlamız, hiçbir şeyimiz yok. Ama yine de şükürler olsun. Hayırseverler çocuklarıma ayakkabı elbise almışlardı. Ama eskidiler. Şimdi okullar açıldı. Çocuklarıma ne elbise ne de ayakkabı alabildim. Bu konuda hayırseverler tekrar bize yardımcı olabilseler iyi olur.” şeklinde konuşarak hayırsever vatandaşlardan yardım talebinde bulundu.

Kızıltepe'nin (Qoser) Sürekli (Diémé) Mahallesinde (köyünde) ikamet eden 33 yaşındaki 5 çocuk babası Yılmaz Şimşek, yaklaşık bir buçuk yıl önce çalıştığı inşaatın ikinci katını sıva yapmak için iskele bağlamaya çalıştığı esnada, yüksek gerilim hattına kapılmış her 2 kolunu kaybetmişti. (Mehmet Aslan - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.