banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Kocaeli'de zincirleme kaza: 1ölü, 30 yaralı

Dilovası ilçesi TEM otoyolunda saat 08.00 sıralarında meydana gelen kazada, İstanbul istikametine giden bir otomobil ile servis otobüsü yolun buzlanması nedeniyle çarpıştı. Arkadan gelen araçların hızlarını alamadığı kazaya 11 araç karıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır 30 kişi yaralandı.

Kazada servis otobüsüyle çarpışan otomobilde bir kişi hayatını kaybederken otomobil kullanılmaz hale geldi.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla bölgede bulunan değişik hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yolcu otobüsünde koltuğa sıkışan şoför, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışmasının ardından vatandaşların da yardımıyla sıkıştığı yerden çıkartılarak hastaneye kaldırıldı.

Yaralılardan 3’ünün Fatih Devlet Hastanesi, 3’ünün Darıca Farabi Hastanesi, 4’ünün Derinde Eğitim Araştırma Hastanesi, 13’ünün ise özel hastanelerde tedavi altına alındığı öğrenildi.

TEM yaklaşık 4 saat kapalı kaldı

Kazanın ardından TEM otoyolu İstanbul istikameti yaklaşık 4 saat araç trafiğine kapandı. Yolun ulaşıma açılması için bölgeye çok sayıda çekici sevk edildi. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.