banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Kocaeli'de Roman Sünnet Şöleni

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Roman Dernekleri tarafından düzenlenen ‘Roman Sünnet Şöleni’ yoğun katılımla gerçekleşti. İzmit SEKA Park’ta düzenlenen şölende 214 Roman çocuğu sünnet ettirildi.

Merkez Bankası’nın önünden Büyükşehir Mehteran Bölüğü eşliğinde başlayan kortej yürüyüşüne 214 sünnet çocuğu ve onların aileleri ile Roman Dernek başkanları katıldı. "Şehitler ölmez Vatan bölünmez" sloganları ile ilerleyen kortej, Lunaparkta sünnet çocuklarının eğlenmesi ile devam etti. 

Seka Park’ta sünnet olacak çocuklar aileleriyle birlikte fotoğraf çektirdi. Toplu fotoğraf çekiminin ardından Seka Park'ta çocukların ailelerine 5 bin kişilik yemek verildi. İlahi ve Kur’an-ı kerim tilavetinin ardından Kocaeli Roman Dernekleri Başkanları birer selamlama konuşması yaptı.

Selamlama konuşmalarından sonra ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu sahneye çıktı. Hatipoğlu, sahneye gelirken Roman vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Program Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun yaptığı sohbetinin ardından sona erdi.  

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.