banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Kızıltepe'deki kazada 2 kız kardeş hayatını kaybetti

Mardin’in Kızıltepe ilçe merkezi girişi üç yol kavşağında çekici TIR ile özel otomobilin çarpıştığı kazada otomobilde bulunan 2 kız kardeş hayatını kaybederken, 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Edilin bilgiye göre, Mardin istikametinden Kızıltepe istikametinde seyir halindeki Abdulkadir Çokan yönetimindeki 01 ZR 583 plakalı çekici TIR, Vedat Er yönetimindeki 47 PA 252 plakalı özel otomobil ile Kızıltepe Mardin yolu ilçe merkezi girişindeki üç yol kavşağında çarpıştı.

Meydana gelen kazada otomobilde bulunan Roza Kılınçaslan, Edibe Kılınçaslan ve Mizgin Er ağır yaralanırken, çekici TIR sürücüsü Vedat Er ile kardeşi Delil Er hafif yaralandı.

Haber verilmesi üzerine yaralılar ambulanslarla Kızıltepe Devlet hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralılardan Roza Kılınçaslan ve Edibe Kılınçaslan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, hafif yaralanan çekici TIR sürücüsü Vedat Er kardeşi Delil Er ile ağır yaralanan kız kardeşleri Mizgin Er’in tedavileri sürüyor.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.(Mehmet Aslan- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.