banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Beyaz Saray

Kızıltepe'de şüpheli araç paniği

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde geçtiğimiz günlerde yakalanan bomba yüklü bir aracın ardından Koçhisar Mahallesi Barbaros Caddesi’nde park halinde bulunan plakasız bir araç paniğe yol açtı.

Çevredeki vatandaşların polise haber vermesiyle olay yerine gelen ekipler, aracın etrafına güvenlik şeridi çekerek Robot vasıtasıyla araçta inceleme yaptı. Robotla yapılan inceleme yetersiz kalınca olay bomba imha uzmanı polislere bildirildi.

Olay yerine gelmesi beklenen bomba imha uzamanı ekiplerin araçta inceleme yapması bekleniyor.

Hatırlanacağı üzere; 29 Şubat’ta FL WW 102 yabancı plakalı otomobil Mardin istikametinden Kızıltepe istikametine doğru Kızıltepe cezaevi civarı yolun sağ tarafında park edilmiş halde bulunmuştu.  Aracın uzun süre park edildiği yerde durması üzerine şüphelenen çevredeki vatandaşlar, durumu polise bildirmiş ve yapılan ihbar üzerine polis harekete geçmişti.

Bomba imha ekibi, araçta yaptığı incelemede araçta 3 mutfak tüpüne bağlanmış bomba düzeneği tespit etmiş ve aracı patlatmadan tüp düzenekli bombayı etkisiz hale getirmişlerdi. Daha sonra güvenli bir bölgede bomba imha edilmişti.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.