banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Kızıltepe'de elinde bomba patlayan çocuk öldü

Kızıltepe’nin Koçhisar Mahallesi'nde, dün saat 11.30 sıralarında bir evin damında siyah poşet içerisine bırakılan el yapımı patlayıcıyla oynarken, patlayıcının elinde infilak etmesiyle ağır yaralanan 9 yaşındaki Tahsin U, kaldırıldığı Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Bir evin damına bırakılan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Tahsin U. ağır, R. Ş. İse hafif yaralanmıştı. Patlamanın etkisiyle sol eli kopan Tahsin U, Kızıltepe Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmişti.

Yapılan tüm müdahale rağmen kurtarılamayan Tahsin U’nun, yapılacak otopsinin ardından Kızıltepe’de toprağa verileceği öğrenildi. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.