banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Kızıltepe'de bir evde yangın çıktı

Kızıltepe ilçesi Mezopotamya Mahallesinde bilinmeyen bir nedenden dolayı bir evde çıkan yangın, bazı eşyaları küle çevirirken kalanları ise kullanılamaz hale getirdi.

Mezopotamya Mahallesi 393 no’lu sokaktaki Ramazan Kılınç’a ait evde bilinmeyen bir neden dolayı yangın çıktı. Yangın, itfaiye tarafından söndürüldü. Yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken evde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Yangın çıktığında işte olduğunu belirten Kılınç, “İşteydim telefon geldi evimin yandığını söylediler. Eve geldiğimde İtfaiye söndürmüştü ama evde bir şey kalmamış, yanan yanmış yanmayan ise kullanılamaz hale gelmiş. En az 10 bin TL maddi zararım olmuş. Yangının nasıl çıktığını bilmiyorum. Yetkililerden yardım bekliyorum.” dedi.

Evin kız çocuğu ise “Bahçedeydim yangın kokusu geldi ve evden duman çıktı. Kapıyı açtığımda baktım ki alevler yükseliyor. Nasıl olduğunu bende bilmiyorum ” diye konuştu. (Mehmet Aslan - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.