banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Kızıltepe'de 1 PKK'li öldü 4 kişi yakalandı

Kızıltepe Merkez Ersoylu mahallesinde polisin çalışmaları sonucu PKK’lilerin bulunduğu bölge ablukaya alındı. Operasyon yapan polise el bombası atmak isteyen PKK’li bir kadın, bombanın elinde patlaması sonucu ölürken, olay mahallinde bulunan 4 kişin ise silahları ile birlikte yakalandı.

Polisin yaptığı çalışmalar sonucu dışarıdan Ersoylu mahallesine dışarıdan geldiği öğrenilen 4 PKK’linin bulunduğu yeri polis ablukaya alarak operasyon düzenledi. Operasyon esnasında polise elindeki el bombasını atmaya çalışan PKK’li kadın, bombanın elinde patlaması sonucu olay yerinde öldü. Yer tespitleri yapılan biri Kızıltepe’den olmak üzere 4 PKK’li ise sağ yakalandı. Yakalananlarla beraber 6 Kaleşnikof, bir el bombası, bir tabanca, 25 Kaleşnikof şarjörü ve bu silahlara ait çok sayıda mermi yakalandı. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.