banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Kızılelma'nın Seçim Bürosu açılışı mitinge dönüştü

Seçim Bürosu açılışını AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç yaptı.


AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Eyyubiye Belediye Başkan adayı Mehmet Ekinci, AK Parti Eyyubiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, İl Başkan Yardımcısı Emin Demirkol, İl Yönetim Kurulu üyesi Fatih Kahya ve Hüseyin İnan ve eski il başkanlarından Cuma Ağaç ile gittikleri yerde, kalabalığın tezahüratlarıyla konuşmasına başlayan Bakan Çelik, Millete adanmış bir kadro olduklarını konuşmasının başında yer vererek, “AK kadrolar kim diye sorarsanız? Benliklerini ve varlıklarını 76 milyona adayan kadrolardır. Bunu herkes biliyor.30 Mart seçimleri için çalışmalarımıza başladık. Allah’tan hayırlı olmasını temenni ediyorum. Değerli Şanlıurfalılar Hz. İbrahim’in Urfa’sı Türkiye’nin markası olacak. Bunu laf olsun diye söylemiyoruz. Bunu gerçekleştirecek birikim, kadro, imkanlar, azim ve kararlılık bizde var” dedi.
Çok güzel hizmetlere önümüzdeki 5 yılda imza atacağız
Şanlıurfa kalkınması ve gelişmesi gerektiğine vurgu yapan Bakan Çelik, “Bu nefesimizi tüketmemizin sebebi zaman kaybetmeyelim, yeteri kadar Şanlıurfa’mız zaman kaybetmiş, Gaziantep bizi geçmiş, Konya bizi geçmiş, Kayseri bizi geçmiş, yetişmek istiyorsak. Zaman kaybetmeden 1 Nisan’dan itibaren Büyükşehir adayımız Celalettin Güvenç’i Büyükşehir koltuğuna oturtacaksınız, Mehmet Ekinci’yi Eyyübiye’de koltuğa oturtacaksınız. Bu kardeşlerimin sizlere dağıtacakları projeler, sizlere vadedecekleri projeler neyse onları gerçekleştirmenin destekçisi olacağız. Yani hükümetiyle, belediyesi ile büyük şehiriyle tam bir takım olarak, çok güzel hizmetlere önümüzdeki 5 yılda imza atıp, ey Konya, Kayseri ve Gaziantep diyeceğiz; Geliyoruz, Hz. İbrahim’in şehri Şanlıurfa olarak sizlere yaklaştık, sizleri geçeceğiz diyeceğiz. Biz dertliyiz, hizmet delisiyiz ve milletin dertleriyle dertleniyoruz. Dualarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Eyyübiye’nin de kaderini değiştireceğiz
Coşkulu kalabalığa seslenen AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, milletin rızası için çalıştıklarını belirterek, “Biz başkalarına değil, millete hizmet peşindeyiz. Allah izniyle birlik ve beraberlik içerisinde Şanlıurfa’da 31 Mart’ta yeni bir güneş doğacak. Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize ve huzurumuza kimse gölge düşüremeyecek. Hükümetimizden aldığımız büyük güç AK Partinin destan yazarak,  Büyükşehir Belediyelerinin tecrübeli kadrolarından alacağımız büyük destekle Eyyübiye’nin de kaderini değiştireceğiz. Tapu ve imar sorununu çözeceğiz, çocuklarımız sokak aralarında bizden yeşil alan ve park istiyor; onları yapacağız. Gençlerimiz işsiz, onlara İş ve Meslek Edindirme kursları açacağız ve onlara çok büyük önem vereceğiz” dedi.
Güzel Şanlıurfa ve Eyyübiye cazibe merkezi haline geleceğini dile getiren Celalettin Güvenç, bu inanç ve düşünce çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini kaydetti.
AK Parti Eyyübiye İlçe Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci katılımcıları selamlayarak, AK Partinin sahada ve Şanlıurfa’nın her yerinde olduğunu söyleyerek, sabahın erken saatlerinden bu yana yoğun bir şekilde halka ulaştıklarını ifade etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.