banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye trafik kazası

Kızıldemir;

Temiz bir çevre için vatandaşlara kurallara uymaları çağrısında bulunan İsa Kızıldemir, "çevre sağlığı ve temizliğine gerekli hassasiyeti göstererek Hep beraber Daha temiz bir çevre oluşturmalıyız" dedi.

Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerle cadde ve sokaklarda temizlik faaliyetlerini titizlikle sürdürdüklerini söyleyen Kızıldemir; "Daha temiz bir Karaköprü için gece gündüz çalışiyoruz Temizlik hizmetleri belediyelerin asli görevidir...Belediyemiz temizlik faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Ekiplerimiz şehrimizi köşe bucak temizliyor. Hemşehrilerimizden isteğimiz, kurallara uymaları, çevre sağlığı ve temizliğine gerekli hassasiyeti göstererek Hep beraber Daha temiz bir çevre oluşturmak" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.