banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Kızılay’dan Şanlıurfa Emniyet Müdürü Akgül’e hayırlı olsun ziyareti



Şube Başkanı Av.Ahmet Elçi, M.Talat Akay ve yönetim kurulu üyesi Dr.Ahmet İnan, bir süre önce İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Sıtkı Akgül’e hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkan Av.Ahmet Elçi, yeni görevi nedeni ile Sıtkı Akgül’e başarı dileğinde bulunarak, "Şanlıurfa'ya hoş geldiniz" dedi. Elçi, Kızılay'ın gönüllü kan bağışı kampanyalarının yanı sıra afet ve ilkyardım konularındaki çalışmaları hakkında Akgül’e bilgiler vererek, emniyet mensuplarını 'Kızılay dostu' olarak yanlarında görmek istediklerini söyledi.

Emniyet, huzur ve güvenlik için Kızılay üzerine düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazır olduğunu ifade eden Başkan Elçi,Birlikte hareket edersek gençlerimiz ve şehrimiz için daha iyiye doğru yürüyebiliriz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül’de, İlimizin güvenli ve huzurlu bir şehir haline gelmesi için çalışacağız. Çalışırken tüm kurum ve kuruluşların uyum içinde ortak hareket etmesini temenni ediyorum. Kızılay’ın ulusal ve uluslararası alanda çalışmalarını takdirle izliyoruz. Her zaman Kızılay’ın çalışmalarına destek olmaya hazırız. diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.