banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Kızılaya yeni yönetim geldi

Mevcut yönetiminin çekilmesinin ardından yediemin yönetime devredilen Kızılay Şanlıurfa Şubesi olağan kongresini yaptı.

     Şair Nabi Kültür Merkezinde yapılan kongreye Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Hayati Çetin,  Vali Nuri Okutan, Cumhuriyet Savcısı Adnan Mazlum, Dr. Ahmet İnan, Suruç Kızılay Şube Başkanı Vakkas Durmaz, Birecik Kızılay Şube Başkanı Şevket Demir, EML Müdürü Abdülkadir Açar, Vakıflar Bölge Müdürü Müslüm Tüysüz, Gazeteci Yazar Naci İpek ve birçok gazeteci köşe yazarları, AK Parti İl Başkanı Av.Ahmet Düşünür, AK Parti Teşkilat Başkanı Veysel Polat, Yönetim Kurulu üyelerinden Halit Taşdöndüren ve bir gurup parti yöneticileri ile Kızılay üye ve gönüllüleri katıldı.

     Divan Kurulunun oluşturulmasından sonra Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Başkan Abdülkadir Canpolat, açılış konuşması yaparak kongreye katılanlara teşekkür etti.

     Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Hayati Çetin ise, Kızılay'ın önemini ve en önemli hayır cemiyeti olduğunu belirterek yönetime gelenlere büyük iş düştüğünü söyledi.

     Vali Nuri Okutan da kısa bir konuşma yaparak bir hayır cemiyeti olan Kızılay'ın Şanlıurfa'daki çalışmalarına işlerlik kazandırılması gerektiğini belirtti. 

     Tek liste ile seçime gidildiği için Divan kuruluna sunulan önerge gereği açık oylama yapıldı. Kongreye katılan 450 üyenin genelinin oyları ile Kızılay Şanlıurfa Şubesinin yeni yönetimi belirlendi.

     Kapanış konuşması yapan Gazeteci Yazar Naci İpek te 1952 yılından şu ana kadar Kızılay bünyesinde yaptıklarını kısa öz anlattı.

     Son olarak Divan kuruluna sunulan bir önerge ile Naci İpek ‘Onursal Başkan' kabul edildi.

     Kızılay Şanlıurfa Şubesi Yönetim Kurulu asil üyeliklerine Abdülkadir Canpolat, Av. Ahmet Elçi, Yrd.Doç.Dr. Abdülkerim Gök, Mehmet Sait Yetkin, Mehmet Talat Akay, Şahban Kılıç, Mehmet Celal Sade seçilirken, Denetim Kurulu asil üyeliğine Av. Osman Kaysı, Genel Merkez Delegesi olarak Mehmet Talat Akay ve Şahban Kılıç seçildiler.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.