banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI ile anlaştı urfaspor kartalspor maçı trafik kazası

Kız öğrenci yurdunda şüpheli ölüm

Hadi Kutlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi Ayşe Özyeğin Pansiyonun da kalan bir kız öğrenci dün gece aniden fenalaşarak hayatını kaybetti.

Dün gece kız yurdunda aniden rahatsızlanan Z.G. adlı öğrenciye burada kalan belletmenler tarafından ilk müdahale yapıldı. Hemen 112 acil ambulans servisine haber veren belletmenler buradan kız öğrenciyi Viranşehir Devlet Hastanesi acil servisine kaldırdılar. Burada yaklaşık 1 saat boyunca Z.G. adlı öğrenciye tıbbi müdahale yapıldı. Yapılan müdahalelere cevap vermeyen kız öğrenci hayatını kaybetti.

Yapılan ilk incelemede Z.G. adlı kız öğrencinin ani kalp krizinden öldüğü anlaşıldı. Kız öğrencinin kesin ölüm sebebi ise yapılacak olan otopsiden sonra belli olacak. Kız öğrencinin cesedi otopsi yapılmak üzere Adana'ya gönderildi.

Burada yatılı kalan Z.G. adlı kız öğrencinin Şırnak Cizreli olduğu ve Viranşehir Anadolu Lisesi 12.sınıfta öğretim gördüğü öğrenildi. Maddi durumunun oldukça düşük olmasına rağmen çevresinde hayatı çok seven ve sevilen biri olarak bilinen Z.G. adlı kız öğrenciyi yurtta kalan diğer arkadaşlarının da çok sevdiği öğrenildi.

Bu arada Z.G. adlı kız öğrencinin vefatı üzerine yurtta kalan bazı öğrencilerin moralinin bozulduğu ve pansiyon müdürlüğ tarafından velileri aranarak evlerine gittikleri görüldü. Oldukça üzgün olan arkadaşları hala olayın şoku üzerinde oldukları görüldü.  bizimgazete63.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.