banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Kız Kaçırma olayı...

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Haktanır köyünde H.Ö. isimli şahıs, akrabası olan 14 yaşındaki K.Ö.'yü evlenmek maksadıyla kaçırdı. Genç kızın ailesinin olayı jandarmaya bildirmesi sonucu, H.Ö. ile K.Ö.'nün bulunması için çalışma başlatıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

- RESMİ BELGEDE SAHTECİLİK 

Şanlıurfa'da jandarma tarafından yapılan yol kontrollerinde bir aracının belgesinin sahte olduğu tespit edildi.
Edinilen bilgiye göre, Suruç ilçesine bağlı Onbirnisan beldesinde M.A. yönetimindeki plakası açıklanmayan bir otomobil yol kontrolü yapan jandarma ekipleri tarafından durduruldu. Otomobilin araç muayene belgesi üzerindeki hologramın sahte olduğu görülmesi üzerine jandarma belgeye el koydu. Otomobil sürücüsü M.A. ve otomobil sahibi C.D. gözaltına alındı. Her iki şahıs da Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile serbest bırakıldı.

- YÜKSEKTEN DÜŞEN ÇOCUK YARALANDI 
Şanlıurfa'da yüksekten düşen çocuk yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa merkeze bağlı Karaköprü beldesi Şenevler Mahallesi'nde 6 yaşındaki Z.Y. evlerinin bahçesinde bulunan garajın üstünde oynarken, etermit tavanının kırılması sonucu 3 metre yükseklikten düşerek yaralandı. Yaralı çocuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Küçük çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

- İNTİHARA TEŞEBBÜS 

Şanlıurfa'da bir kişi, evde bulunan tarım ilacından içerek intihara teşebbüs etti.
Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Kovancı köyü Esenler mezrasında C.Ç. isimli şahıs, geçirdiği bunalım sonucu evde bulunan tarım ilacından içerek intihara teşebbüs etti. Yakınları tarafından fark edilen C.Ç. özel bir otomobil ile Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. C.Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

- 491 PAKET GÜMRÜK KAÇAĞI SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Şanlıurfa'da yol uygulaması yapan jandarma ekipleri, durdurdukları bir otobüsün bagajında 491 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunun Aşlıca köyü yakınlarında yol kontrolü yapan jandarma ekipleri, bir seyahat firmasına ait otobüsü durdurdu. Otobüsün bagaj kısmında arama yapan jandarma ekipleri M.Ç.'ye ait valiz içerisinde 491 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Sigaraya el konulurken, jandarma M.Ç.'yi gözaltına aldı. İfadesi alınan M.Ç. daha sonra Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile serbest bırakıldı.

- İZİNSİZ ÇALIŞAN YABANCI UYRUKLU BİR KİŞİ YAKALANDI

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde çalışma izni bulunmayan Suriye uyruklu bir kişi yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Siverek ilçesine bağlı Narlıkaya köyünde H.A. isimli şahısa ait tarlada sondaj izni olmadan ve Ş.A.'ya ait belgeleri bulunmayan sondaj makinesi ile kuyu açmakta olan Suriye uyruklu F.A. isimli şahıs gözaltına alındı. Suriye uyruklu F.A.'nın Türkiye'de çalışma izni olmadığı tespit edildi. Şahıs daha sonra sınır dışı edilmek üzere Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi'ne teslim edildi.
Bu arada, tarla sahibi hakkında ise tutanak tanzim edilerek idari yaptırım uygulanmak üzere Siverek Kaymakamlığı'na gönderildi.

- ŞANLIURFA'DA KAPKAÇ OLAYI 

Şanlıurfa'da kapkaççılar bir bayanın çantasını çalarak kayıplara karıştı.
Edinilen bilgiye göre, Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Fatma Zehra S. yolda yürürken arkasından gelen motosikletin üzerindeki kişi yada kişiler, bayanın çantasını alarak kayıplara karıştı. Olayı polise bildiren bayan, çantasının içerisinde kendisine ait nüfus cüzdanı, 30 TL parası, ilaçları ve gözlüğünün bulunduğunu söyledi. Polis ekipleri olaya karışan kişi veya kişileri yakalamak için çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

- ŞANLIURFA'DA MOTOSİKLET HIRSIZLIĞI 

Şanlıurfa'da 3 ayrı yerde motosiklet hırsızlığı meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, Atatürk Mahallesi'nde meydana gelen hırsızlık olayında Orhan D.'ye ait park halinde bulunan 63 DU 079 plakalı motosikleti çalan kişi yada kişiler kayıplara karıştı. Motosikletinin olmadığını fark eden Orhan D. polise haber verdi. Olay yerine giden polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.
Bu arada, Muradiye Mahallesi'nde meydana gelen hırsızlık olayında ise, İsa B.'ye ait park halinde bulunan 63 VF 721 plakalı motosikleti çalan kişi yada kişiler kayıplara karıştı. Motosikletinin olmadığını fark eden İsa B. polise haber verdi. Olay yerine giden polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.
Öte yandan, Buhara Mahallesi'nde meydana gelen hırsızlık olayında Orhan D.'ye ait park halinde bulunan 63 KT 823 plakalı motosikleti çalan kişi yada kişiler kayıplara karıştı. Motosikletinin olmadığını fark eden Orhan D. polise haber verdi. Olay yerine giden polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.
Her üç hırsızlıkla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

- ŞANLIURFA'DA GIDA ZEHİRLENMESİ

Şanlıurfa'da bir çocuk yediği gıda malzemesinden dolayı zehirlendi.
Edinilen bilgiye göre, Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde meydana gelen olayda 3 yaşındaki Muhammet Hanifi G. yediği bir gıdadan dolayı zehirlendi. Yakınları tarafından fark edilen Muhammet Hanifi G. özel bir otomobille Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Muhammet Hanifi G.'nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.