banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Kız kaçırma kavgasında 2 kişi yaralandı

 Daha önce yaşanmış bir kız kaçırma olayı sonrası iki aile arasında meydana gelen husumet kavgaya dönüştü.

Gece saat 00.30 sıralarında Diyarbakır Yenişehir merkez ilçesi Aliemiri 7. Sokak'ta meydana gelen olayda taraflardan birinin silahla ateş etmesi sonucu iki kişi yaralandı.

Konu ile ilgili olarak bilgi veren görgü tanıkları, yaşanan olayın kız kaçırma meselesinden dolayı ortaya çıktığını söyledi.

Kız kaçıran aile bireyleri ile kızı kaçırılan ailenin bireylerinin sokakta karşılaştıktan sonra aralarında sözlü tartışma yaşandığını belirten görgü tanıkları sözlü tartışmanın önce sopalı bıçaklı kavgaya ardın dan taraflardan birinin silah çekmesiyle de silahlı kavgaya döndüğünü belirterek olayda iki kişinin yaralandığını söylediler.

Kavgada yaralananlar olay mahalline gelen ambulanslarla Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılırken, olayın ardında bölgeye gelen polis ekiplerinin takibatı sonucu olaya karıştıkları belirlenen 7 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Olay yerinde yapılan incelemede ateş edilen silaha ait kovanlar ve olayda kullanıldığı belirlenen bir bıçak buldu.

Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.