banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Kız istemeye gidince kaza yaptılar

Kaza Siverek ilçesi Feribot yolu 30. kilometrede meydana geldi. Ergen Köyü'nden Siverek ilçesine gitmekte olan Abdurrahman Gümüştaş(42) yönetimindeki plakası henüz alınamayan minibüsün önüne çıkan at arabasına çarpmamak için sürücüsünün direksiyonu kırması sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada minibüs sürücüsü Abdurrahman Gümüştaş ve minibüste bulunan Semra(34), Hacer(23), Ramziye(25), Halime(31), İmhan(19), Hatice(25) Ayşe(18), İsa(16), Nurcan(22), Bedeş(19), Nermin(15), Remziye(40), Abdultalip(40) ile
Saliha Gümüştaş
yaralandı. Kazada yaralanan şahıslar yoldan geçen araçlar ve ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Nurcan, İsa, Bedeş ve Abdultalip Gümüştaş Şanlıurfa Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Minibüste yolculuk yapanların kız istemek için Siverek ilçesine gittikleri öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.