banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Kışın ısıtan, yazın serinleten duraklar

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Gümüşhane Belediyesi tarafından şehrin çeşitli yerlerine inşa edilen klimalı duraklar kışın vatandaşların ısınmasına sağlarken yazında serinlemesine yardımcı oluyor.

Kışın  Sibirya soğuklarının hakim olduğu Erzurum'da klimalı duraklar sayesinde vatandaşlar otobüs beklerken soğuklara karşı kendilerini korurken, yazın sıcaklarında ise duraklarda serinleyerek otobüs bekliyor.

Erzurum'un çeşitli semtlerinde kurulan klimalı duraklardan memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, klimalı durakların tüm kente yayılmasını istediler.

Gümüşhane Belediyesi ise bu yıl ilk kez klimalı durak yaptı. Klimalı duraktan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Gümüşhane'de kış vakti havaların çok soğuk  olduğunu ve durakta bekleyen insanların sıkıntı yaşamamaları adına büyük bir gelişme olduğunu söylediler. (Lokman Altun/Yusuf Bingöl-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.