banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

KIŞ ÖNCESİ YOL BAKIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Akçakale belediyesi  Fatih sultan mahallesi ve Turgut Özal mahallelerinde bulunan ana caddeler ve ara sokakların çöken ve bozulan yolların  alt ve üst yapı çalışmalarına başladı. Kış öncesi yapılan yol bakım onarım çalışmaları mahallede ikamet eden vatandaşların takdirini topluyor. Vatandaşlar  kış ayı öncesi yolun tadilat edilmesinden dolayı belediye başkanı Abdülhakim Ayhan'a teşekkür ettiklerini bildirdiler.

 

Yol bakım ve onarım çalışmaları talimatını veren Akçakale belediye başkanı Abdülhakim Ayhan, mahallelerde çöken ve vatandaşlar tarafından bozulan kilitli parkelerin yeniden düzenlenmesi için gerekli çalışmaları başlattıklarını bildirdi. Ayrıca Başkan Ayhan yaptığı açıklamada; " ilçemizde bulunan bütün mahalle ve sokaklarımızın tamamına yakınını bitirmiş durumdayız. Ancak ana cadde ve ara sokaklarda vatandaşlarımızın bilinçsizce yaptığı kazılar ve tonajlı araçlar yüzünden yollarda çökmeler meydana gelmektedir. Yaklaşan kış ayları öncesi bu yollarımızın bakım ve onarımlarını tamamlayarak, vatandaşlarımızın daha sağlıklı koşullarda ulaşım sağlamalarını için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz." Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.