banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Kırmızı Işıklar dilenciler istilasına uğradı

Şanlıurfa'da neredeyse tüm ışıklarda bulunan dilenciler vatandaşları canından bezdirmiş durumdalar.

Çocuk, kadın demeden her yaşta dilencinin bulunduğu kırmızı ışıklardaki bu durum Şanlıurfadaki sürücüler isyan ediyor.

Şanlıurfa'daki sürücüler sosyal paylaşım siteleri üzerinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği ve Merkez 3 ilçe başkanlarına bu istilayı durdurun diye sesleniyorlar.

Bir vatandaş;  "Urfa Valiliği, Büyük Şehir Belediyesi , Haliliye Belediyesi ,  Karaköprü Belediyesi ve Eyübiyye Belediyesi şehrin tüm trafik ışıklarında bunlardan bir kaç tane var ayrıca şehir dilenci istilasında lütfen tedbir." diyerek tepkisini dile getirirken, bir başka vatandaş; "bunlarla uğraşmak çok zor çünkü binlercesi var ve zabıtanın alıp götürecek ne yeri ne yetkisi var. polisler kovuyorlar bir süre sonra bir başkası geliyor. şu an gözümüm önünde kırmızı ışık noktasında iki tane var saat 12.. da bir başka iki kişi gelecek nöbet değişimi olacak. böyle böyle devam ediyorlar" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.