banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Kırıkçı; belediyemiz Hizmette sınırlarını aştı

Şanlıurfa-Diyarbakır Karayolu’nda Abide-GAP Havaalanı, Şanlıurfa-Gaziantep Karayolu’nda Abide-Organize Sanayi, Şanlıurfa-Mardin Karayolu’nda Abide-Osmanbey Kampusu arasında tamamlanan ağaçlandırma kampanyasıyla kentin dört bir yanının yeşillendirilmesi sağlandı.
Toplamda 10 bin ağacın dikildiği güzergahlarda 80 Km ağaçlandırma çalışması yaptıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Kırıkçı, “Kent merkezinde imar alanları içersinde yer alan ve yeşil alan olarak ayrılmış her metrekareyi yeşil alana dönüştürme hedefimize ulaşmış bulunmaktayız. Şuan imarda yeşil alan olan ancak mülkiyet problemi çözülmemiş yeşil alana dönüştürülmeyen herhangi bir yer göstermemiz mümkün değildir. Bu yüzden belediyemiz kendi sınırlarının dışında da hizmet vermeye başlamıştır. Bunun en bariz örneğini Abide-GAP Havaalanı arasındaki orta refüjleri ağaçlandırarak sergilemiş bulunmaktayız. Geçen yıl otoban kavşağına kadar yaptığımız ağaçlandırma seferberliğini bu yıl GAP Havaalanına kadar genişlettik. Yine bir hedefimiz Şanlıurfa-Gaziantep Karayolu’nda Abide-Organize Sanayi arasıydı bunu tamamladık. Şanlıurfa-Mardin Karayolu’nda ise Abide-Osmanbey Kampusu arasında yol kenarlarında ağaçlandırma çalışması tamamlandı. Orta refüjler için Karayollarının toprak dökmesini bekliyoruz. Bu ağaçlarımız yeşillendiğinde halkımız yeşil bir kordon içersinde yolculuk etmiş olacaklardır. Toplamda 10 bin ağacın dikimini yaptığımız güzergahta 80 Km ağaçlandırma yapmış bulunmaktayız” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.