banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Kilit Kurumlarda Paralel Alarm

Takvim'de yer alan habere göre; Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sunulduğu öğrenilen çalışmada, finans sektörü, sermaye piyasasının bel kemiği bu kurumlarda acilen temizliğe ihtiyaç bulunduğu mesajı verildi. SPK, BDDK ve kamu bankalarına personel alımının, Başbakanlık koordinasyonunda yürütülmesi öngörülürken; kriz çıkartmak için döviz, faiz, borsayı kullananlara yaptırımlar artırılacak. BDDK da bilgi manipülasyonuna karşı dikkatli olunmasını istedi.

HALKBANK TEMİZ ÇIKTI

Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) ile BDDK, Halk Bankası'na yönelik tespitlerini Meclis KİT Komisyonu'na iletti. Halk Bankası'nda, uluslararası ve bankacılık mevzuatına aykırı işlem yapılmadığı bir kez daha belgelendi. KİT Komisyonu Raporu'nda da, bankanın İran-Türkiye arasındaki gaz ve petrol ithalatı ödemelerini başarıyla yönettiği ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.