banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Kâhta'da sahabeyi anma programına davet

Peygamber Sevdalıları Platformu Kâhta Koordinatörlüğü, 18 Aralık Cuma günü Kâhta Kültür Merkezinde düzenleyeceği ‘Sahabeyi anma ve anlama’ etkinliğine tüm halkı davet etti.

Peygamber Sevdalıları Platformu Kâhta İlçe Koordinatörü Ahmet Yılmaz, 18 Aralık Cuma günü düzenleyecekleri Sahabeyi anma ve anlama’  programının tüm hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek tüm Kâhtalıları programa davet etti.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (sav) “Sahabelerim gökteki yıldızlar gibidirler. Hangisine tabi olursanız hidayeti bulursunuz” Hadis-i Şerif'ini kendisine şiar edindiklerini belirten Yılmaz, onların yolunu takip etmek üzere yola çıktıklarını ifade etti.

Ayrıca 6-7 Ekim olaylarında şehit düşen Hasan Gökgöz’ün babası Mehmet Gökgöz’ün de programa misafir konuşmacı olarak katılacağını belirten Yılmaz, erkek ve bayan tüm Kâhta halkını programa davet etti. (Aydın Evren - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.