banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Kâhta'da öğrenciler Mevlit etkinliği düzenledi

Kâhtalı öğrenciler Hz. Muhammed’in dünyaya teşrifinin yıl dönümü münasebetiyle Mevlit Kandili etkinliği düzenledi. Programa konuşmacı olarak Eğitimci ve Araştırmacı Mustafa Arı katıldı.

Kâhta Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencilerinin düzenlediği Mevlit programına yoğun ilginin olduğu görüldü.

Yapılan programa konuşmacı olarak Eğitimci Mustafa Arı katıldı. Yapılan etkinlik Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Programda bir konuşma yapan Arı, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav)'in ve seçkin sahabelerin hayatlarından kesitler sundu.

Arı konuşmasında şunları dile getirdi; “Yaşadığımız bu karanlık çağda, kurtuluş gemisi hükmünde olan Hz. Muhammed’i rol modeli olarak almamız lazım. Siz gençlerin, Hz. Muhammed ve Onun sahabelerinin yaşantılarını ve hayatlarını okuyup iyice anlamanız lazım. Çünkü hayat kaynağımız Kur’an-ı Kerim’in çizdiği yol ve yaşam şeklinin en güzel örneği Hz. Muhammed’dir,” dedi.

Etkinlik dua ve Hz. Muhammed’in doğumundan vefatına kadarki bölümleri içeren bir slayt gösterisi ile son buldu. (Ömer Faruk Aydın - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.