banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Kâhta'da 'Cami ve Namazla Arınma' konulu konferans

Kâhta İlçe Müftülüğü tarafından Belediye Konferans Salonunda düzenlenen konferans, Çağrı Kur'an Kursu Öğreticisi Mustafa Bozan’ın okuduğu Kuran’ı Kerim tilavetiyle başladı.

İlçe Uzman Vaizi ve Müftü Vekili Yılmaz Arı, konferansta yaptığı açılış konuşmasında, “Camilerin toplum hayatındaki önemini hatırlatmak, halkımızın camiler ile daha sık ve olumlu bir ilişki kurmalarına vesile olmak konusunda din görevlisi/gönüllüsü arkadaşlarımıza büyük görevler düşmektedir. Vazife şuuruyla, zaman mefhumu tanımadan icra ettiğiniz bu kutsal meslekte, hepinize başarılar diler, haftanızı tebrik ederim.” dedi.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Nizip İlçe Müftüsü Osman Şekerci, “Camiler ve toplum önderleri din görevlilerimiz, övünç kaynağımızdırlar. Maneviyat yüküyle sınanan kardeşlerimize yol gösterici ve iman kurtarıcılığı gibi zor bir vazifeyle mesul olan inanç, ihlas, istikamet, istikrar ve istiğna sahibi olması gereken din görevlisi-din gönüllüsü  arkadaşlarımıza çok iş düşmektedir.” ifadelerini kullandı. (Aydın Evren - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.