banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Kâhta Devlet Hastanesinde ücretsiz berber hizmeti

Kâhta Devlet Hastanesinde yatarak tedavi gören erkek hastaları ücretsiz tıraş edecek olan ‘Hastane Berberi’ hizmet vermeye başladı. Hastane bünyesinde yatakta tedavi gören hastalar tıraş olma taleplerini servis görevlilerine bildirdikten sonra hasta odasına gelen hastane berberi hastayı yerinde tıraş ediyor.

‘Hastane Berberi’ hizmeti ile ilgili açıklamada bulunan hastane Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost, “Hastanemiz bünyesinde bulunan berberimiz, yatan hastalarımızı tıraş ederek hem fiziki anlamda hem de moral olarak iyileşmelerini sağlıyor. Özellikle yoğun bakım servisimizde uzun süre yatan hastalarımız mevcut, bu hastalarımızın bakımları son derece önemlidir.” dedi.

Tıraş hizmeti karşılığında hiçbir ücret alınmadığını belirten Başhekim Dost, “Biz Kâhta Devlet Hastanesi olarak hastalarımıza en kaliteli hizmetleri verebilmek için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Sağlık alanında atılan adımların yanı sıra hastalarımızın morallerinin yükselmesi, kendilerini daha iyi hissetmeleri, sağlıklarına bir an önce kavuşmaları açısından çok önemlidir.” açıklamasında bulundu. (Ömer Faruk Aydın - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.