banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

Siverek İlçesinde Asfaltlama Çalışması Sürüyor

 


Şanlıurfa ve tüm ilçelerinde 'Prestij Cadde' uygulamasını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Siverek'teki çalışmalarını genişletti. İlçede uygulama kapsamında altyapıda revizyonlar gerçekleştiren ve ardından asfaltlama çalışmalarını başlatan Büyükşehir Belediyesi, ilçenin birçok noktasındaki yol güzergahlarını yeni görünümüne kavuşturdu.
Yeni projeler ve hizmetlerle Şanlıurfa'yı geleceğe hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, gerek nüfus bakımından gerekse yüzölçümü bakımından Türkiye'nin 45 ilinden daha büyük olan Siverek'e hak ettiği yatırımları gerçekleştiriyor.
'Prestij Caddesi' uygulaması kapsamında Siverek’in 5 ayrı caddesinde asfaltlama çalışmasını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Siverek Caddesi, Abdulkadir Odabaşı Caddesi ve Rüştü Küçük Ömer Caddesinde asfalt dökümü gerçekleştirdi.
SİVEREKLİLER, ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN
Siverek’te alt yapıda her türlü şebeke ve drenaj hatlarının revize edildiği caddelerde asfalt çalışmaları sürerken, Siverekliler hizmetten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti. Çevreye gürültü ve görüntü kirliliği oluşturmamak için kısa sürede tamamlanması amaçlanan çalışmalar Sivereklilerin takdirini kazandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.