banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Kenan Işık'ı güldüren siyasetçi
CHP’li Kamer Genç, ‘’Kim milyoner olmak ister ?’’ yarışmasında soru oldu. İzmir’li yarışmacı hemşire Elife Avşar, Genç’i sesinden tanıdı.

Meclis’in en renkli siması, CHP Tunceli milletvekili Kamer Genç, ATV’de yayınlanan ‘’Kim milyoner olmak ister ?’’ adlı yarışmada soru oldu. Yarışmacı koltuğunda oturan İzmir’li hemşire Elife Avşar, Kamer Genç’i sesinden tanıdı ve cevabı bilerek 7 bin 500 lira kazandı, Daha sonraki soruyu da doğru cevaplandırıp, toplam 15 bin lira ödül aldı.

Önceki gece yayınlanan programda, Kamer Genç’in ‘’Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az’’ atasözünü söylemekte zorlanarak, sözcükleri karıştırdığı TBMM konuşması stüdyoya yansıtıldı. Sunucu Kenan Işık da bu konuşma karşısında gülmekten kendisini alamadı.

‘’Dinlemekte olduğunuz ses hangi politikacıya aittir?’’ sorusu sorularak ‘’Hüseyin Çelik, Kamer Genç, Oktay Vural ve Süreyya Önder’’ şıkları verildi. Yüzde 50 joker hakkını kullanan yarışmacı, şıkları Kamer Genç ve Hüseyin Çelik olarak ikiye indirip, ‘’Kamer Genç’’ dedi ve cevabı bildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.