banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Kelhaamed Dergisi ayda bir çıkacak!

Yazı İşleri Müdürlüğünü Meşhur Kürdolog ve İslam âlimi Molla Ahmed Hilmi el-Koxî'nin oğlu Abdulkuddus Yalçın'ın yaptığı "Banga Heq Jı Kelhaamed" Kürtçe dergisi artık her ay okuyucusuyla bulacak.

Güncel olaylara İslami bakış açıdan yaklaşan ve yaşanan sorunlara yönelik çözüm önerileri sunan Kelhaamed dergisinin yazarları Mardin’de bir araya gelerek değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantı sonrası açıklama yapan Kelhaamed Dergisi Yazı İşleri Müdürü Abdulkuddus Yalçın, daha iyi bir hizmet verebilmek için yazarlarıyla bir araya geldiklerini, okuyucuların istek ve önerilerinin değerlendirdiklerini söyledi.

Yalçın, 7. yılını geride bırakan Kelhaamed Dergisi’nin artık ayda bir yayın yapacağını sözlerine ekledi. (M. Salih Keskin – İLKHA)  

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.