banner2
Öne Çıkanlar Kovancı Mahallesi Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba Av Ferhay karataş Rafael Camilerimiz kiliseleri andırıyor

Keçileri çekti işten atıldı

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesin’de Ambulans Şoförlüğü yapan Nafiz Sağ Suruç Hastanesi acil servis önünde keçilerin resmin çekip facebook sayfasına koyduktan sonra işine son verildi.
Ambulans şoförü Nafiz sağ “nöbetçi öldüğüm gün Hastane merdivenlerinde gezen keçilerin fotoğrafını çekince işten atıldı İşten atılan Nafiz Sağ binim kötü bir niyetim yoktu keçiler hastane ver divanlarında gezerken cep telefonumla çektı keçilerin fotoğrafını çektiğim için beni işten atılar. keçiler sağınsalı ise neden keçileri hastane bahçesine soğuyorlar diyen Nafiz Sağ 2 üniversite öğrenim görmüş ve görmekte olan Harran üniversitesi işletme fakültesi lisans mezunuyum ( Anadolu üniversitesi sosyoloji okuyorum) ayrıca şimdi Harran üniversitesinde de muhasebe okuyorum.
2011 yılının eylül ayında il sağlık müdürlüğüne taşeron firma aracılığıyla ambulans şoförlüğü için başvuruda bulundum ve işe alındım zaten tek lisans mezunu da bendim geri kalan arkadaşları çoğu ilkokul mezunuydu. Yaklaşık 1 yıl 3 aydır ambulans şoförü olarak Suruç devlet hastanesinde çalışmaktayım ve işimi daha iyi yapmak için sürekli kendimi geliştirmek için çalışmalar yapmaktaydım. Olayım şöyle gelişti bir cumartesi günü nöbetteyken arkadaşlarla hastanenin ön bahçesinde otururken bir an hastane merdivenlerinde bir keçi sürüsünün dolaştığını gördüm ve bu bana komik gelmişti ve ben bunları cep telefonumla fotoğraflarını çektim ve kendi kişisel facebook sayfamda arkadaşlara espri niteliğinde paylaştım ve bu insanlara komik gelmiş olacak ki bir anda çok sayıda tık almıştı ve bazı internet siteleri bu fotoğrafı kendi haber sitelerinde kullandı daha sonra ben bu fotoğrafı kaldırırdım ama artık geç kalmıştım. ve hastane başhekimi beni odasına çağırdı ve bu fotoğrafı neden paylaştığını kimin adamı olduğumu ve niyetimin ne olduğunu sordu bende kimsenin adamı olmadığımı herhangi bir art niyetimin olmadığını kimseyi karalamaya çalışmadığımı ve bu fotoğrafı espri mahiyetinde paylaştığımı söyledim. Hakkımda soruşturma açacağını söyledi ve beni artık hastanede çalıştırmayacağını beni Urfa merkeze göndereceğini söyledi ancak ekmeğinle oynamak gibi bir niyetinin olmadığını sadece yer değiştireceğini şirketten seni alıp başka bir yere vermesini söyleyeceğini beyan etti.
Daha sonra nöbetçi uzman doktor yazılı savunmamı istedi ve hakkımda soruşturma açıldı ben savunmamda da beyan ettiğim gibi bir art niyet taşımadığımı doğrudur bir hata yaptığımı ama bunun abartılacak kadar büyük bir şey olmadığını söyledim ancak yaklaşık 3 ay sonra nöbetim sırasında bu da çok ilginçtir altını çiziyorum Suruç devlet hastanesinden Şanlıurfa, ya hasta sevki sırasında şirket müdürü beni yolda ambulans kullanırken aradı ve işten çıkarıldığımı söyledi.
ancak ben soğukkanlılığımı kullanarak sakin bir şekilde hastayı o psikolojiyle Şanlıurfa, ya Hastahaneye götürdüm.
Yani ben o anda o psikolojiyle kaza yapsaydım hesabını kim verecekti çok merak ediyorum.şu anda keçilerin yüzünden işsizim" dedi.
Urfahaber24

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.