banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

KCK Operasyonunda çıkan avukat fotoğrafı
İstanbul başta olmak üzere 16 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda KCK’nın Önderlik Komitesi’nde yönetici olduğu iddia edilen şüphelilerden avukat İrfan Dündar’ın, evinde yapılan aramada, Kandil’de çekilen ve Kalaşnikof tüfekle atış yaptığını gösteren fotoğraf ele geçirildi.
Dündar’ın, 2004 yılındaki PKK’nın ikinci kongresine katıldığı tesbit edildi. Dosyada ayrıca Dündar’ın kız kardeşi Nesrin Dündar’ın ise ‘Zelal’ kod adıyla Kandil’de silahlı faaliyetlere katıldığını gösteren fotoğraflar yer alıyor. Öcalan’ın avukatlarından Nevzat Anuk’un 1993 yılında PKK’nın dağ kadrosunda yer aldığı, Özgür Erol’un 16 Haziran 1997’de İzmir’de turistik tesislere bombalı saldırı hazırlığı yaparken yakalandığı, Emran Emekçi’nin ise 1994’te örgüt adına faaliyet gösterirken yakalandığının da belirtiliyor.
HÜRRİYET

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.