banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Küçük Çamurlu

KCK, BAYDEMİRİ YARGILAMIŞ VİDEO

 Yargılama sonucuyla ilgili KCK sorumlusu Seda Akbaş Can, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'in suçlarını okudu hangi maddeye göre cezalandırıldığını ve nasıl bir cezaya çarptırıldığını anlattı.

Belediyede temizlik görevlisi olarak çalışan Ümit Aydın ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'e itiraz etme hakkı olduğunu ve ne yapması gerektiğini anlattı.

2008 yılında PKK'nın terörist başı Abdullah Öcalan'a özgürlük eylemleri yaptığı bir dönemde ele geçirilen ses kaydı KCK'nın nasıl korku saldığını da gözler önüne serdi. PKK'nın dağ kadrosunun aldığı kararları, örgütün şehir yapılanması kanadını oluşturan KCK uyguluyor. Belediyeler de bu şehir yapılanmasına bağlı ve KCK'nın direktifleri ile hareket etmek zorunda. Aksi halde örgüt tarafından cezalandırılıyor.

İşte KCK operasyonunda delil dosyasına konan Osman Baydemir'in KCK sorumlusu ve belediye çalışanı tarafından yargılanmasıyla ilgili ses kayıtları:

Kaynak: Kanal D-Haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.