banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Kayseri saldırganları Şanlurfa'da yakalandı
Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesindeki terör saldırısı eylemiyle ilgili olarak Şanlıurfa’da 3 şüpheli gözaltında.



İlçesindeki terör saldırısı eylemiyle ilgili olarak Şanlıurfa’da 3 şüpheli gözaltına alındı. Araca Kayseri'nin Pınarbaşı Suruç ilçesinde yüklendiği tahmin edilen bombaların, Türkiye'ye Suriye üzerinden getirildiği öğrenildi.



Pınarbaşı'ndaki saldırının ardından emniyetin yürüttüğü soruşturma sürüyor. Dün Gaziantep'te aracın satışının gerçekleştirilmesine ilişkin 2 kişi gözaltına alınmıştı.



Bugün de M. D., M. D. ve A. Ç. isimli 3 şahıs Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde gözaltına alındı. Şüphelilerin Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü terörle mücadele şube Müdürlüğü’ne götürüldüğü bildirildi.



Zanlılardan M.D.'Ye açılan telefonda Suriye’den misafirlerinin geleceği söyleniyor. M. D. de 'her zaman yaptığımız şey başım gözüm üstüne' diyerek gelen teröristleri kabul ediyor.



Ardından beyaz renkli Renault Toros Marka bir araçla, Mobese’nin olmadığı sokak aralarından, ilçe merkezine 1,5 kilometre uzaklıktaki A. Ç. isimli şahsın bahçesine ulaştırıyor.



İddialara göre, burada da Gaziantep'ten getirilen araç bombayla dolduruluyor. Emniyet olayla ilgili üç kişiyi daha arıyor.



İddialara göre, burada da Gaziantep'ten getirilen araç bombayla dolduruluyor. Emniyet olayla ilgili üç kişiyi daha arıyor.

Kaynak: Kanalurfa.com

Haberin Videosu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.