banner2
Öne Çıkanlar Urfa haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği

Kaymakam Erenoğlu ve diğerleri Cumartesi bırakılıyor!
PKK'nın 1.5 yıl önce kaçırdığı Kaymakam Kenan Erenoğlu ile 1 polis ve 3'ü askerin Cumartesi günü serbest bırakılacağı belirtiliyor.
Rotahaber'in edindiği bilgiye göre; PKK'nın elinde tuttuğu Kaymakam adayı Kenan Erenoğlu, Astsubay Abdullah Sörfçeler, polis memuru Nadir Özgen, uzman çavuş Kemal Ekinci ve uzman çavuş Zihni Koç'un serbest bırakılması için girişimler sürerken Öcalan'ın BDP'li heyet aracılığıyla yaptı açıklama konuya noktayı koydu.
Öcalan'ın "Devletin elinde tutsaklar var. PKK'nin elinde de tutsaklar var. PKK, elindeki tutsaklara iyi davranmalı. Umarım en kısa zamanda ailelerine kavuşurlar.'' şeklindeki açıklamasından gerekli mesajı alan PKK'nın Cumartesi günü elindeki Kaymakam ve askerleri serbest bırakmak için hazırlık yaptığı öğrenildi.
Kuzey Irak'ta farklı kamplarda tutulan kaymakam ve askerler, ismi açıklanmayan bir kampta birara getirilecek ve hazırlıkların tamamlanmasının ardından Türkiye'den gidecek bir heyet, sınırın Kuzey Irak tarafında tutsakları PKK'dan teslim alacak.
KAYNAK: ROTAHABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.