banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Kaybolan anne ve çocuğu bulundu

Bayram tatilinde Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde Suuçtu Şelalesi’nde kaybolan anne ve 2 çocuğuna yaklaşık üç saat süren aramaların sonunda   ulaşıldı.

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bulunan Suuçtu Şelalesinde kaybolan 3 kişi,  Nilüfer Arama Kurtarma ekibinin operasyonu sonucunda kurtarıldı.

Suuçtu Şelalesi civarına piknik yapmaya giden aynı aileden 3 kişi, akşam saatlerinde şelaleye çıkmak istedi. Havanın kararmasıyla yollarını kaybeden anne ve iki oğlu, Jandarmaya haber vererek yardım istedi. Bölgede geniş çaplı operasyon düzenleyen Jandarma ekiplerine 6 kişilik Nilüfer Arama Kurtarma ekibi de eşlik etti.

Ormanlık alanda çalışma yapan Nilüfer Arama Kurtarma ekibi yaklaşık üç saat süren aramaların ardından, anne ve iki oğluna ulaşmayı başardı.

Bulunan kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

(İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.