banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der toz Sugeldi Candeias

Kavşaklarda artık elektrikler kesilmeyecek
Şanlıurfa Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezinden yapılan açıklamaya göre, artık elektrik kesilmelerinden kaynaklı kavşak sinyalizasyon sisteminin durması engelleneceği bildirildi.

Halkın çoğunlukla kullandığı kavşakların başında gelen Abide ve eski vilayet kavşağında yapılan çalışmalarla elektrik kesintilerinde kavşağın sinyalizasyon sisteminin devreden çıkmaması için refleks güç kaynakları alındı aktarıldı. Belediyenin yeni çalışması ile en az 2 saat enerji kesintisinde bile Sinyalizasyon sistemi devreden çıkmaması sağlandı.

Şanlıurfa Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezinin yaptığı yazılı açıklamada en kısa sürede şehir merkezindeki çok kullanılan diğer kavşaklara da aynı sistem gerçekleştirileceği bu sistem sayesinde, kavşaklardaki trafik akış devamlılığı elektrik kesintisinden dolayı sekteye uğramayacağı aktarıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.