banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Yayladağıspor Rasmus Hoejlund Rogers Kassım Mato Gökhan Sazdağı

Katil zanlısının ruh hali korkuttu

dil çıkarttığı gazetecilerin 'Pişman mısınız' sorusuna "Pişmaniye mi" diye yanıt verdi.

Karabulut, aynı gece 3 yıl önce kardeşi Savaş'ı kalbinden bıçaklayarak öldüren akli dengesi bozuk dayısı Mehmet Uçar(51) ve annesi 63 yaşındaki Şenel Karabulut ile tartıştı. Tartışma büyüyünce Süleyman Karabulut, önce dayısını, ardından da annesini boğarak, öldürüp kaçtı. Polis olayla ilgili çalışma başlatırken, katil zanlısı 1 gün sonra bali koklarken yakaladı. 

Kendinden geçmiş halde bulunan Süleyman Karabulut, Tarsus Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Buradaki tedavisinin ardından Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen zanlı, ifadesinde dayısının, kardeşi Savaş'ı öldürdüğünü, annesinin de ona yardım ettiğini, cinayeti bu yüzden işlediğini ileri sürdü. 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Süleyman Karabulut, kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına dil çıkarttı. Basın mensuplarına tekme atan Süleyman Karabulut, küfür ederken polisler ağzını kapattı. Basın mensuplarının, "Pişman mısın" diye sorduğu zanlı, "Pişmaniye mi" diyerek yanıt verdi. 

Süleyman Karabulut savcılıktaki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.