banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Katil zanlısı yakalandı

Edinilen bilgiye göre, 1 Mayıs'ta Şehitlik Mahallesi'nde evinde kafasına ısıtıcı ve televizyon gibi sert bir cisimle vurularak öldürülmüş olarak bulunan Altınboğa'nın cinayetini araştıran Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışma sonucunda cinayet zanlısını yakaladı. Cinayet ekipleri, maktulün evinde gidip ve çoğunluğu sabıkalı 20 kişi üzerinde çalışma başlattı. Polis, olayla ilgili olarak Yusuf D. (31) üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Zanlının Süleymaniye
Mahallesi'ndeki evine baskın düzenleyen ekipler, Yusuf D'nin şehir dışına çıktığı bilgisine ulaşınca, bu kişinin gidebileceği Gaziantep ve Adana'nın Ceyhan ilçesinde bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Ekipler zanlıyı Ceyhan'da bir arkadaşının evinde uyurken yakaladı. Polis daha sonra Yusuf D.'ye yardım ve yataklık yaptığı tespit edilen Sinan B. (28) ve İsmail B.'yi de (30) gözaltına aldı.
Emniyetten sonra 3 zanlı hastanede yapılan sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Zanlının ifadesi doğrultusunda olay gecesi söz konusu eve birlikte gittiği 1 kişinin daha arandığı öğrenildi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.