banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Kaşip Viranşehir Şube İstişare Toplantısı yapıldı.

Kaşip (Kamu Şirket Personelleri derneği) Viranşehir Şube İstişare Toplantısı yapıldı.‏

Genel başkanımız N.Hakan Aydın ve yönetim kurulu üyelerimiz Ahmet Kalkan, Habib Çakmak , Yılmaz Acemoğlu ile  Viranşehir ilçesi Devlet Hastanesi şirket personellerini ziyaret ederek istişare ve birlik ve beraberlik toplantısı yaptı
. Toplantı`da şirket personellerimizin yaşamış olduğu sorunlara değinilen ve bu sorunların çözümü için atılması gerekilen adımlar için güç birliği yaparak tek ses tek yürek olarak elimizden gelenin daha fazlasını yapacağız.
Genel Başkanımız Aydın yaptığı açıklamada asgari ücret`teki yetersizliği ve yapılan zam`lardaki adalet`sizliği belirterek zaman artık tek ses tek yürek olma zamanıdır. dedi. Viranşehir Devlet Hastanesi şirket personelleri ile birlikte sorunların çözüm noktasında Ak parti Viranşehir İlçe başkanını ziyaret eden genel başkanımız İlçe Başkanı Sayın Celaleddin Aslan `dan Viranşehir ilçemizde çalışan şirket personellerinin sorunlarını sıkıntılarını çözüm yollarında destek olacağının sözünü verdi.
   Viranşehir  Devlet hastanesindeki şirket personellerinin desteğini de alan genel başkanımız Aydın ilçe ziyaret`leri ve istişare toplantı’larının da devam edeceğini vurgulayarak, kendisini ve yönetim kurulu arkadaşlarını davet eden Viranşehir Devlet hastanesindeki değerli şirket personellerinede teşekkür etti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.