banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl deniz üssü urfa haber siteleri Bu Kan Akmasın Artık! Kanal Urfa

KAŞİP Özlük Hakları İçin Mecliste

Kamu Şirket Personelleri Derneği özlük hakları sorunları ve çözüm önerileri için TBMM Meclisinde bir dizi görüşmeler yaptı.

 

KAŞİP olarak Şanlıurfa Milletvekillilerini ziyaret eden dernek, Vekillere Balıklıgöl Fizik Tedavi Merkezinde işsiz kalan 27 şirket personeli durumu olmak üzere İşsiz kalan personellerimizin farklı kurumlara dağıtılmasını ve istihdam edilmesini talep ettiler.

Fizik Tedavi Merkezinde işsiz kalan 27 personelimizin akıbeti hakkında  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Faruk ÇELİK’in de  haberdar olduğunu ve ilk toplantıda bu konuda kapsamlı bir çalışma yapılacağını öncelikli olarak ele alınacağının sözünü verdiği söylendi.

 

Kaşip Adına açıklama yapan Dernek Başkanı Hakan Aydın; “Bütün çalışmalarımda kuruluş amacımızda belirttiğimiz gibi özlük haklarımızı almak için durmadan aynı yolda bütün illerimizde örgütleşerek ilerleyeceğiz. Çok kısa bir sürede vardığımız bu noktayı hep birlikte birlik olarak tek ses tek yürek olarak daha iyi yerlere taşıyacağız” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.