banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Kartelden müthiş itiraf!

Kartelden müthiş itiraf!

28 Şubat sürecinde attıkları skandal manşetler ve kullandıkları "Topyekün savaş", "1000 yıl sürecek" gibi başlıklarla darbe şakşakçılığı yapan ve mütedeyyin kesime yönelik kin ve nefretlerini kusan kartel medyası, Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan'ın dün gerçekleştirilen ve mahşeri bir kabalalığın katıldığı cenaze törenini bugünkü manşetlerinde inanılmaz başlıklarla kullandı.

Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın yüzbinlerin katıldığı cenaze töreni İstanbul'a sığmadığı gibi bugünkü manşetlere de sığmadı. 

Ancak kartel gazeteleri öyle başlıklar kullandı ki, adeta 28 Şubat itirafı gibiydi. 1000 yıl sürecek bir savaşın fitilini ateşlediklerini bas bas bağıran kartel medyası bugünkü manşetlerinde ise "28 Şubat'ın cenazesi" gibi başlıklar kullararak adeta timsah gözyaşı döktü. 

Peki hangi gazete Erbakan Hoca'nın cenazesini nasıl gördü? 

GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.