banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Kartal Adliyesinde cinayet davası sonrası iki gurup arasında çıkan çatışma ortalık adeta savaş alanına döndü!

Kartal Adliyesinde aralarında husumet bulunan iki grup arasında çatışma çıktı. Pompalı av tüfeğinin de kullanıldığı kavganın, yaklaşık 4 ay önce meydana gelen bar cinayeti ile ilgili olduğu öğrenildi.

ÇATIŞMA ANI/FOTOGALERİ

Kartal 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen, Kenan Çiftçinin öldürülmesi ile ilgili cinayet davasından sonra adliyenin bahçesinde karşılaşan iki gurup arasında çıkan kavgada pompalı av tüfeği kullanıldı. İki gurup arasında çatışma sırasında adliye bahçesi adeta savaş alanına döndü!

POLİS HAVAYA ATEŞ AÇTI

Çatışma ihbarı üzerine, adliyeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Adliye polisleri, kavgayı ayırmak için havaya ateş etmek zorunda kaldı. Olay yerine gelen Çevik Kuvet Ekipleri tarafları güçlükle ayırdı. Olayla ilgili Sinan Ç. Gürkan G ve Zeynal O., gözaltına alındı. Kavgayı ayırmaya çalışan bir polis memuru da başından yaralandı.

İlk belirlemelere göre ölü veya yaralı olmadığı öğrenildi. Ancak otoparkta bulunan çok sayıda aracın mermiler nedeniyle hasar gördü.

Olayla ilgili araştırma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.