banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Kars'ta öğrenciler Sabah Namazında buluştu

Karslı öğrenciler bu sabah namazında merkez Fethiye Camisinde namazda buluşarak, dünya ve Türkiye de sıkıntıda olan ve zulüm altında bulunan Müslümanlara dua ettiler.

Etkinliğe katılan gençler sabah namazından sonra cami içerisinde hep birlikte el açarak sesli bir şekilde Mısır da, Irak ta, Myanmar da , Suriye de, Türkiye de ,Kürdistan'da ve çeşitli yerlerde savaş halinde veya farklı sıkıntılarla karşı karşıya olan Müslümanlara dua ettiler. Allah'tan bu sıkıntıların ve zulümlerin en kısa sürede bitmesini niyaz ettiler.

Duadan sonra cami dışında pankart açan  gençler bu sabah namazı programının, Türkiye ve dünya üzerinde ki Müslümanlara eskiden olduğu gibi ümmet bilinci adı altında bir araya gelmesine vesile olmasını temenni ettiler. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.