banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Kovancı Mahallesi Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba Av Ferhay karataş

Karşıya geçmek isteyen kız minibüsün altında kaldı

 

Bağlar ilçesinde bulunan Sento caddesinde sabah okula gitmek üzere evden çıkan kız çocuğu, karşıya geçmek isterken 21 AB 875 plakalı minibüsün çarpması sonucu ağır yaralandı.

Çevredekilerin yardımıyla caddenin kenarına getirilen yaralı çocuk, yaklaşık 25 dakika sonra olay yerine gelen ambulansla Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altında alındı.

Minibüsün kızına çarptığını görerek kaza yerine gelen anne yaralı kızının başında feryat ederek ağladı.

Kazanın aşırı hız nedeniyle meydana geldiğini ifade eden görgü tanıkları, “Böyle Belediye anlayışı olmaz. Böyle, düzen olmaz. Bu caddede sanki arabalar yarış yapıyor. Bir yandan şehir içi arabaları bir yandan da ilçe arabaları yarış yaparcasına hızla gidiyor. Kimse bu tehlikeli manevralara önlem almıyor. Ne devlet ne de belediye bu soruna çare bulmakta.” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

İşe gitmek üzere durakta bekleyen başka bir görgü tanığı ise, “Buralarda çok sayıda okul var. Bu da binlerce öğrenci demektir. Her gün öğrenciler, hızla geçen araçların altında kalma korkusuyla bu yoldan geçmek zorunda kalıyor. Bu kaza şaşırtmadı bizi. Çünkü hiçbir tedbir, güvenlik önlemi yok. Böyle devam ettiği sürece canlar yanmaya devam eder. Yetkililer kendi çocuklarını bu kızın yerine koysun ve öyle düşünsün. Ona göre tedbir alsın." dedi.  (M. Sıddık Bilge - İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.