banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Karı temizlemek için hayatlarını riske atıyorlar

Van’ın İpekyolu İlçesi Vali Mithat Bey Mahallesi Hastane Caddesinde bulunan üç katlı Van Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin giriş balkonunda biriken karları, hastane personeli beline bağladıkları bir iple temizlemeye çalıştı.

Hastanenin giriş balkonuna çıkan üç personel ve bir güvenlik görevlisi kar kürekleri yardımıyla çatıda biriken karları temizlemeye başladı.

Hiçbir şeyden habersiz hastaneye girmeye çalışan vatandaşlar zaman zaman başlarına kar düşme tehlikesi yaşadılar. Kimi vatandaşlar personeli uyararak aşağı kar atmamaları yönünde uyarırken çalışanlar kimseye aldırışı etmeden karı temizlemeye devam ettiler.

Düşme tehlikesine karşı sadece bir personelin beline ip bağladığı görülürken diğer çalışanlar herhangi bir güvenlik önlemi almaması olası bir kazaya davetiye çıkardı.  (Murat Dalgın- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.