banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

Kardeşlerin miras cinayeti: 2 ölü

Gaziantep'te aralarında miras paylaşımından dolayı anlaşmazlık bulunduğu iddia edilen iki erkek kardeş, kız kardeşlerini sokak ortasında pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Kız kardeşlerini öldüren ağabeyler, olaydan sonra yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Şahinbey ilçesi Kolejtepe mahallesi Hoşgör caddesi üzerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, aralarında miras paylaşımından dolayı anlaşmazlık bulunan Halil ve Hayri A. kardeşler, alış veriş için markete giden kız kardeşleri Semra A. ile evli ablası Elif K.’yi otomobille takip etmeye başladı.

Kız kardeşlerini uzun bir süre takip eden ağabeyler, kız kardeşlerine bulundukları otomobil içinden pompalı tüfekle art arda ateş açtı. Açılan ateş sonucu Semra A. İle Elif K., kardeşler yere yığıldı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edilirken,   sağlık ekipleri iki kız kardeşin yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Olay yerinden kaçan ağabeyler uzun kovalamaca sonucu polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Hayatını kaybeden kız kardeşlerin cesetleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Gözaltına alınan ağabeyler Gaziantep Emniyet müdürlüğündeki ifadelerinde kız kardeşlerini miras anlaşmazlığından dolayı öldürdüklerini itiraf ettikleri belirtilirken, olay ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.